esquina    
English Version Spanish Version
 
Vista lateral El Cubillo
 

Habitaciones
Entorno Natural
¿Cómo llegar?
Tarifas
Contacta con nosotros

Patio andaluz de entrada a las habitaciones
Campanario de la Iglesia Divino Salvador de Vejer de la Frontera
Vejer de la Frontera- Andalusian (Spain)

+ 34 646 92 57 97

Saint Lucia is een van de parels van de provincie Cádiz. Het dorp, gelegen aan de voet van de berg waarop Vejer de la Frontera is gebouwd, ligt midden in een oase van groen. Van hoog riet langs het beekje dat door Santa Lucia slingert, met kristalhelder water, tot palmbomen in alle soorten en maten. Door de ligging heeft Santa Lucia, vermaard om onder meer het bronwater en het Romeinse aquaduct dat uitkijkt over het dorp, een bijzonder aangenaam micro-klimaat.

De omgeving van El Cubillo

In dit makkelijk toegankelijke, landelijke gebied, waar de rust overheerst, staat El Cubillo. Een typisch Andalusisch landhuis met vijf ruime kamers. De uitzichten vanuit de kamers zijn stuk voor stuk bijzonder: op het witte bergdorp Vejer de la Frontera of op de uitgestrekte, groene akkers rondom Santa Lucia. Op tien auto-minuten vindt u de mooiste stranden van de Costa de la Luz: El Palmar, Conil de la Frontera, Los Caños de Meca, Barbate en Zahara de los Atunes. Daarnaast zijn windsurfparadijs Tarifa, sherry-hoofdstad Jerez en de oudste stad van Europa Cádiz binnen handbereik

Uitzicht vanaf het Romeinse aquaduct van Santa Lucia

In El Cubillo is het mogelijk vanaf één nacht een kamer te huren. Daarbij zijn alle services van het hele huis inbegrepen. Het landhuis kan ook in zijn geheel worden afgehuurd, voor tenminste tien en maximaal 20 personen, uiteraard tegen een speciaal tarief.

Alle kamers hebben een eigen ingang, te bereiken vanaf de gezamenlijke patio. Waardoor de privacy van alle gasten is gewaarborgd, terwijl het huis ook prima te gebruiken is als onderkomen voor grotere gezelschappen.


 
 
     
   
esquina
esquina
 
  (c) elcubillo.com, 2007-2015 Home...De Kamers ... Lucia en omgevin ... Hoe komt u bij ons ... Tarieven... Contact